-Vajas kenyér
-Zsíros kenyér
-Lekváros kenyér
-Vajas-lekváros kenyér
-Vajkrémes kenyér
Ezeknek mindnek tudom az elkészítési módját, mely az összes ételnél ugyanaz, szoval nagyon praktikus!
Tehát fogjunk egy kész szeletelt kenyeret! Vágjuk félbe, vagy egészben mégjobb hiszen akkor csak egyszer kell kenyegetni, energia takarékosság szempontjábol praktikus!
Nézzünk be a hűtőbe és az első kenyhető dolgot vegyük ki! Tekerjük le a tetejét vagy pattintsuk(termék függő)!
Fogjunk egy vajazókést, mártsuk bele, majd finoman huzzuk végig a kenyéren míg annak felszínét meg nem sikerül kenni!
Tálalásnál figyeljünk a részletekre!
-Zsíros kenyér
-Lekváros kenyér
-Vajas-lekváros kenyér
-Vajkrémes kenyér
Ezeknek mindnek tudom az elkészítési módját, mely az összes ételnél ugyanaz, szoval nagyon praktikus!
Tehát fogjunk egy kész szeletelt kenyeret! Vágjuk félbe, vagy egészben mégjobb hiszen akkor csak egyszer kell kenyegetni, energia takarékosság szempontjábol praktikus!
Nézzünk be a hűtőbe és az első kenyhető dolgot vegyük ki! Tekerjük le a tetejét vagy pattintsuk(termék függő)!
Fogjunk egy vajazókést, mártsuk bele, majd finoman huzzuk végig a kenyéren míg annak felszínét meg nem sikerül kenni!
Tálalásnál figyeljünk a részletekre!
Jóétvágyat Kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése